Olemmeko kaikki tähdistä?

Olemmeko kaikki tähdistä?

Kazakstanilaiset tiedemiehet ovat paljastaneet että olemme kaikki mahdollisesti avaruusolentojen istuttamia. Tämä tarkoittaisi sitä että olisimme jollain tavalla avaruudesta tulleiden jälkeläisiä.

Tiedemiehet tutkivat dna:ta ja totesivat että siellä on elementtejä, joita ei voi selittää Darwinin teorialla. Löytö siis paljastaa sen mitä useat kontaktihenkilöt ovat tuoneet esille jo kautta aikain.

Maailmankaikkeudessa on elämän kylväjiä, luojia jotka luovat ja vastaavat elämästä eri planeetoilla. Nämä elämänkylväjät ovat luoneet ihmisrodun ja siksi raamatun luomiskertomus ihmisen luomisesta Jumalan omaksi kuvaksi pitää ainakin siltä osin paikkaansa.

Olemme siis Luojan kuvia ja siksi meillä on omatunto sekä kyky luoda myös asioita, kuten Luojallamme. Olemme vain unohtaneet sen luomiskyvyn ja käytämme näin ollen vain noin 5-7% aivojemme kapasiteetista.

Toiseksi ihmisen dna:han on vuosien saatossa sekoittunut muualta tulleiden dna:ta. Raamattu kertoo Jumalan pojista ja -tyttäristä, jotka tulivat tänne muualta. Valitettavasti he ihastuivat liian aikaisin maan tyttäriin ja -poikiin. Jolloin rodun jalostus jäi kesken siltä osin ja dna muutoksesta ei tullut aivan täydellistä.

Ihmisen kehon dna:ssa on paranneltavaa, sillä kehomme on siinä kunnossa että se jarruttaa henkistä kehitystämme, ellemme saa kehomme dna:ta jollain tavalla täydennettyä.

Jooga, meditaatio sekä erilaiset harjoitukset terveen ja puhtaan ruoan kera auttavat dna:n kehittymistä. Auringosta purkautuva kosminen energia vaikuttaa ja edesauttaa solumuutoksiamme. Aiheeseen liittyvä artikkeli oli 1/2012 Tähteläiset lehdessä. Meistä on siis tulossa superihmisiä tai puolienkeleitä oli aihetta tutkivan tohtorin mielipide.

Vastaavasti sitten taas mikron käyttö, sokerin ja valkoisen vehnän käyttö vie dna:n kehitystä alaspäin, puhumattakaan erilaisista kemikaaleista tai geenimanipuloiduista ruoista.

Meillä on siis kaikilla omat haasteemme ja siksi tänä aikana on erittäin tärkeää kuunnella omaa sydäntään sekä erityisesti intuitiotaan. On myös hyvä etsiä tietoa ja ottaa se vastaan siltä osin kuin se tuntuu itselleen sopivalta.

Asko Nummela
Päätoimittaja

Tähteläiset lehti
www.lehti.tahtelaiset.com

Lähteet: We are star people