Käyttäjän Admin blogi

Kaarina Pääkkönen pitää Astrologian peruskurssin Forssassa 12.9.2015 alkaen yhteensä 48 h. Katso mitä kurssi tulee pitämään sisällään ja tule mukaan mielenkiintoiselle matkalle. Kaarinan kotisivut http://www.aumanet.fi/~kaarina.paakkone/

Kalevi Riikonen Matkalla Tähtiin

Tähtieto on nyt Rekisteröity yhdistys

Yritys Tähtitieto jäi historiaan 30.4.2015 ja yhdistys Tähtitieto Ry astui areenalle 1.5.2015 täysin erilaisena Uuden Virtauksen Ohjauksessaan.

Yhdistyksen tarkoituksena on ylläpitää ja tukea kansalaisten omaehtoista tervettä elämäntapaa ja positiivisia asenteita kaikkea elollista kohtaan, sekä koota itsestään vastuunsa kantavat harrastajat yhteiseen toimintaan. Henkisten arvojen ja henkisen kehityksen nostaminen on perustavoitteemme.

Korvenkutsu on lähtenyt Sinulle

Korvenkuiskaus Sotkamossa - otatko kopin vastaan! 

8-10.5.2015. Sotkamossa, Vuokatin kupeessa olevassa Hotelli Tulikettussa. 

Tule viihtymään viikonlopuksi ja ota Äiti mukaan, sillä onhan Äitienpäivä. 

• Autamme Sinua löytämään todellisen itsesi... olet täällä vain heijaste lammen pinnassa. 

Olemme AstralTV:stä tuttuja parantajia, auttajia, astrologeja. Mukana on paljon muita paikallisia tietäjiä, auttajia. Toki myös hauskaa iltaohjelmaa ja yhdessä viihtymistä - tule mukaan! 

Asko Nummela julkaisee kirjan

Auttajien auttajana tunnettu Tähteläiset -lehden päätoimittaja Asko Nummela on tekemässä uudenlaista aluevaltausta. Häneltä on tilattu kirjan käsikirjoitus. Työnimenä on "Löydä itsesi". Löydä itsesi voisi aivan yhtä hyvin olla myös valmiin teoksenkin nimi - niin naseva se on. 
Kirjassa on määrä käsitellä Asko Nummelan ajatuksia elämästä, julkisuudesta, ennustamisesta, elämästä, elämän tasapainoisuudesta ja epävarmuudesta, itsensä voittamisesta ja itsensä löytämisestä. 

Pyrkimyksenä on edetä erilaisten mielikuvien, hengellisten harjoitusten ja menetelmien tekniikoiden avulla yksilöminuuden kokonaisvaltaiseen eheytymiseen elämästä tietoisempana olentona. / Tähteläiset lehti 1/2015

Kalevi Riikonen

Sivut