Kosmoksellinen alkuperämme - astraaliset matkat 15.10.2016 Helsinki


Project Info

Asko Nummela ja Pia Koukila

Kosmoksellinen alkuperämme - astraaliset matkat

Kosmiset sielut ovat tulleet maahan pääosin auttamaan ihmiskuntaa muutoksissa. Keitä kosmiset sielut ovat ja millaisia tehtäviä heillä voi täällä olla. Astraaliset matkat ja miten niitä tehdään ja millaisia ne voivat olla matkatessa univerumista toiseen.

Seminaarissa lähestytään kosmista alkuperäämme ja kerrotaan hieman niistä olennoista, joihin voimme jossain tilanteissa tutustua. Matkataan universumista toiseen ja kolmanteen tutustuen ihmeelliseen kaikkeuteen. 

- Mitä kaikkea kosmisuuteen liittyy. Monet muualta tulleet sielut, vaeltajat, tähteläiset, enkelit, deevat yms. tuntevat itsensä hyvin ulkopuolisiksi maassa. Kaukokaipuu, tähtiin katsominen, erilainen kehon lämpötila tai vain ihmettely siitä, miksi täällä on tämmöistä kuin on, riittää kertomaan, että olet todennäköisesti muualta tullut sielu, Asko Nummela kiteyttää.

- "Vain taivas on rajana" ihmisen kulkemiselle... vai onko ne? Kyllä, Koukila kysyy onko NE?

Mitä jos, taivas onkin monikossa, siis taivaita tai universumeita. Mitä jos... ääretön, loputon määrä ulottuvuuksia univerumista toiseen ja kolmanteen? Ja... mitä jos... pystymmekin kulkemaan niissä rajattomasti ja tietoisesti, aina kun niin tahdomme.

- Minä ja moni muu voimme kertoa miten ja missä olemme matkustaneet ulottuvuuksissa ulottuvuuksiin, rinnakkaistodellisuuksiin ja kosmoksesta toisiin kosmoksiin Pia Koukila kertoo.

Lauantaina 15.10.2016. Seminaaritila 1M 1. krs 13.30 - 14.20.
Hengen ja Tiedon messut, Isonnevantie 8, Etelä-Haaga, Helsinki.
 
Asko Nummela on Tähteläiset -lehden päätoimittaja ja kosminen kontaktihenkilö. Asko on saanut tutustua toisiin olentoihin jo hyvin nuorena, jolloin hän myös tiesi, ettei ole kotoisin täältä.
 
Pia Koukila on meedio ja astraalimatkaaja, joka on ollut lapsesta asti tekemisissä eri tasojen ja ulottuvuuksien kanssa. Pia valottaa tietä astraalisiin matkoihin ja kertoo miten voidaan matkustella universumista toiseen ja kolmanteen.
 
Asko Nummela:
Päätoimittaja / kontaktihenkilö
toimitus(ät)tahtelaiset.com
www.tahtelaiset.com
 
Pia Koukila:
Meedio / astraalimatkaaja
pia.koukila(ät)gmail.com
www.piakoukila.fi
 
( korvaa (ät) -merkki @ )

Categories

  • Yleisötapahtuma
Tapahtuman tiedot

Tapahtumat