Tähteläiset - ihmiskunnan näkymättömät auttajat 15.10.2016 Helsinki


Project Info

Tähteläiset -ihmiskunnan näkymättömät auttajat

Mietitkö maailman menoa? Tunnetko vetoa tähtiin? Ketkä ovat salaperäiset usein näkymättömät auttajamme? Mistä he tulevat ja miksi he ovat täällä? Miten kosmiset tahot ovat vaikuttaneet meihin ja miten he toimivat lähitulevaisuudessa planeetallamme?

Luennolla lähestytään tähteläisyyttä monin eri tavoin ja pyritään selventämään mitä kaikkea tähteläisyyteen liittyy. Monet muualta tulleet sielut, vaeltajat, tähteläiset, enkelit, deevat yms. tuntevat itsensä hyvin ulkopuolisiksi planeetallamme. Kaukokaipuu, tähtiin katsominen, erilainen kehon lämpötila tai vain ihmettely siitä, miksi täällä on tämmöistä kuin on, riittää kertomaan, että olet todennäköisesti muualta tullut sielu.

- Mitä tähteläisyys ja kosminen elämä on?
- Keitä tähteläiset ovat ja millaisia ominaisuuksia heillä on?
- Mistä olemme tulleet ja miten se on tapahtunut?
- Miksi olemme täällä, vankeina vai vapaaehtoisina?

Vanha ”maailma” loppui ja uusi parempi maailma alkoi syntymään 21.12.2012 olevassa murroksessa. Mihin olemme menossa ja millainen uusi maailmamme tulee olemaan. Ihmiskunta on suuressa muutoksessa ja paljastusten ajat ovat alkaneet, kuten jokainen varmaan on niistä jo kuullut. Syvennän lisää maailman tilanteesta ja kerron siitä, mitä lähiaikoina todennäköisesti tulee tapahtumaan.

Muutokset siis syntyvät erilaisten energioiden saattelemina ja siksi energioiden tuominen päivänvaloon kertoo meille jo paljon niistä asioista, joita joudumme kenties kohtaamaan. Menossa olevat dna-muutokset ovat vain osa tätä energioiden tuomaa muutosta, jotka koskettavat meitä. Nämä selventävät myös osittain meissä syntyviä tunnetiloja ja nostavat esille erilaisia asioita käsiteltäviksi.

- Mihin olemme menossa ja millainen on tulevaisuutemme.
- Hieman erilaisista sykleistä ja energioista.
- Kosmisista energioista, niiden vaikutuksista ja tarkoituksista.

Mitä sellaista tapahtuu tässä ja nyt, joka koskettaa meitä juuri tällä hetkellä. Miten voimme varautua tulevaan ja ennen kaikkea olla mukana tässä mahtavan upeassa prosessissa. Millaisia erilaisia tehtäviä olemme voineet ottaa tähän elämään. Miten voimme nostaa herkkyyttämme ja sytyttää ainutlaatuiset kykymme yhteisen hyvän palvelemiseen.

- Ajankohtaista tietoa nyt -hetkestä.

Millaisia kosmiset kohtaamiset voivat olla? Miksi niitä tapahtuu ja mitä ne pitävät sisällään? Millaisia erilaisia tarkoitusperiä avaruuden kansalaisilla voi meitä kohtaan olla.

Nämä ovat kaikki kysymyksiä, joihin monet ovat törmänneet omien kontaktiensa kautta. Onko syytä pelätä kontaktia, vaiko ottaa se avosylin vastaan. Kontakteissa on eroja ja opastan teitä erottamaan ne toisistaan. Lopuksi, keskustelua eteen nousevista asioista ja kysymyksistä.

”Tähtien lähettiläät avatkaa tienne takaisin tähtiin.” - Asko Nummela

Asko Nummela on pienestä pojasta lähtien kokenut kosmisia kohtaamisia toisten sivilisaatioiden kanssa. Hyvin nuorena hänelle selvisi, ettei hän ole maan asukkaita itsekään. Asko on antanut vertaistukea monille ”tähdistä” kiinnostuneille toimittamalla Tähteläiset -lehteä 2012 alkaen. Askon positiivinen tapa kertoa asioista poistaa esteitä kontaktien ymmärtämiseen ja helpottaa tähteläisten kohtaamista.

Asko Nummela on Tähteläiset -lehden päätoimittaja ja kosminen kontaktihenkilö. Asko on saanut tutustua toisiin olentoihin jo hyvin nuorena, jolloin hän myös tiesi, ettei ole kotoisin täältä. 

Asko Nummela:
Päätoimittaja / kontaktihenkilö
040 526 0713
toimitus(ät)tahtelaiset.com
www.tahtelaiset.com


( korvaa (ät) merkki @ )

Categories

  • Tapahtumat
  • Yleisötapahtuma
Tapahtuman tiedot

Tapahtumat